Topul celor mai mari dobânzi la depozitele în lei

Dacă vrei să începi să economiseşti, acum e momentul să faci acest pas. Dobânzile sunt în scădere, dar cu toate acestea ai mai putea prinde câteva "promoţii" de sezon!

305 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai mari dobânzi la depozitele în lei

Topul celor mai mari dobânzi la depozitele în lei (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

La depozitele pentru trei luni, dobânzile sunt în jur de 8%. Bank of Cyprus şi BCR vă oferă astfel de dobânzi, iar ATE Bank merge pe un 7,75%, la fel ca şi Garanti Bank sau Millennium Bank.

Astfel, în cel mai bun caz, pentru un depozit pe trei luni în valoare de 1.000 de lei vei primi la scadenţă 1.020 de lei. Să nu uităm însă că statul cere şi un impozit de 16% din câştig!

La depozitele pe un an, ATE Bank îţi oferă 8,13% la produsul numit Ziua Ta, următoarele clasate fiind ProCredit Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Carpatica, Bank of Cyprus, CEC, Banca Românească şi RIB, toate cu dobânzi de peste 7%.

Citeşte mai multe despre cele mai mari dobânzi la depozitele în lei pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici