Topul domeniilor unde ai putea să te mai angajezi în toamnă

Doi din zece patroni estimea­ză că din toamnă vor relua an­­­­­gajările de personal, po­­­trivit unui studiu realizat de Manpower. Şansele cele mai mari de angajare le au cei care lucrează în agricultură, silvicultură şi pescuit.

43 afișări
Imaginea articolului Topul domeniilor unde ai putea să te mai angajezi în toamnă

Topul domeniilor unde ai putea să te mai angajezi în toamnă (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

La polul opus se află firmele din domenii precum energia electrică, gaze şi apă ai căror patroni consideră că reluarea angajărilor va mai întârzia. "Previziunea netă de angajare ( diferenţa dintre procentajul de angajatori care anticipează o creştere a angajărilor şi cei care prevăd o scădere -n.red.) pentru România cu o valoare prudentă de +2% indică o creştere moderată în activitatea de angajare pentru trimestrul următor, datele arătând că 21% dintre angajatori se aşteaptă să crească volumul angajărilor, în timp ce 19% anticipează o scădere a activităţii de angajare", se arată într-un studiu realizat de Manpower.

Citeşte mai multe despre domeniile în care se vor mai face angajări pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici