Tot ce are 19% TVA e chilipir. Noaptea în care s-a umplut rezervorul şi s-a închis la non-stop

Orice produs care nu se strică până mâine a fost un chilipir, în ultima zi în care TVA a fost de 19%. Agitaţia de dinainte de scumpire s-a văzut cel mai bine la benzinării.

19 afișări
Imaginea articolului Tot ce are 19% TVA e chilipir. Noaptea în care s-a umplut rezervorul şi s-a închis la non-stop

Tot ce are 19% TVA e chilipir. Noaptea în care s-a umplut rezervorul şi s-a închis la non-stop (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În Bucureşti, stăteau şi câte şase maşini la o pompă, fiecare şofer umplând tot rezervorul. În unele locuri benzinăriile secaseră - motorina începuse să fie un produs rar către seară.

Şi produsele electrocasnice au început să fie căutate de câteva zile şi chiar şi ieri seară, cu câteva ore înainte ca noua cotă a taxei pe valoare adăugată să intre în vigoare, magazinele specializate vindeau plasme sau aspiratoare.

Citeşte mai multe despre ultima zi în care TVA a fost de 19% pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici