Toyota recheamă în service aproape 700.000 de maşini în Statele Unite

Producătorul auto nipon Toyota recheamă în service peste 681.000 de autovehicule vândute în Statele Unite, pentru a remedia posibile probleme ale sistemului de direcţie sau stopurilor.

141 afișări
Imaginea articolului Toyota recheamă în service aproape 700.000 de maşini în Statele Unite

Toyota recheamă în service aproape 700.000 de maşini în Statele Unite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anunţul vizează circa 495.000 de camionete Tacoma, 70.500 de maşini Camry şi 116.000 autovehicule Venza. Toyota vrea să schimbe o piesă a volanului pentru modelele Tacoma, în timp ce pentru Camry şi Venza este programată înlocuirea unui dispozitiv de acţionare a stopurilor.

Grupul a anunţat că nu are cunoştinţă să fi avut loc accidente cauzate de astfel de defecţiuni.

În ambele situaţii remedierea problemelor va dura circa 30 de minute, potrivit Toyota.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici