Toyota va relua săptămâna următoare producţia în SUA a opt modele de autovehicule

Grupul nipon Toyota va relua săptămâna viitoare producţia a opt modele de autovehicule în SUA, suspendată în urma campaniei de rechemări care a vizat 2,3 milioane de maşini numai pe piaţa americană pentru remedierea unei posibile defecţiuni la pedala de acceleraţie.

22 afișări
Imaginea articolului Toyota va relua săptămâna următoare producţia în SUA a opt modele de autovehicule

Toyota va relua săptămâna următoare producţia în SUA a opt modele de autovehicule (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fabricarea celor opt modele va fi reluată luni, 8 februarie, după o întrerupere de o săptămână, a anunţat grupul.

Aprovizionarea Toyota cu pedale de acceleraţie noi poate acoperi cererile urgente din partea clienţilor.

"Întrucât aprovizionarea cu pedale poate acoperi necesităţile urgente ale clienţilor, intenţionăm să reluăm producţia la 8 februarie", potrivit unui email primit de Reuters.

Constructorul nipon a anunţat, săptămâna trecută, că va opri producţia în SUA a opt din cele mai populare modele, inclusiv Camry şi Corolla, pentru probleme la pedala de acceleraţie.

În Europa, producătorul auto va rechema până la 1,8 milioane de maşini, iar în China 75.000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici