Trafic deviat pe autostradă, de la Nădlac spre Arad, din cauza aglomeraţiei de camioane de la vamă

Circulaţia rutieră a fost deviată, marţi, de la Nădlac spre Arad, de pe DN 7 pe autostrada A1, din cauza unei coloane de camioane care se întinde pe o distanţă de 11 kilometri la ieşirea din ţară, automarfarele staţionând pe şosea pentru controlul de la graniţă.

211 afișări
Imaginea articolului Trafic deviat pe autostradă, de la Nădlac spre Arad, din cauza aglomeraţiei de camioane de la vamă

Trafic deviat pe autostradă, de la Nădlac spre Arad, din cauza aglomeraţiei de camioane de la vamă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Poliţiei de Frontieră Arad, coloana de automarfare s-a format încă de luni, pentru că în Ungaria a fost a doua zi de Paşte şi nu a fost permisă circulaţia vehiculelor cu o capacitate de peste 7,5 tone, măsură care este valabilă în weekend şi de sărbătorile legale.

Marţi, coloana de camioane de marfă a ajuns la 11 kilometri în România, înainte de Vama Nădlac, iar Poliţia Rutieră a luat măsuri pentru a evita blocarea circulaţiei pe DN 7, înainte de oraşul Nădlac. În acel loc, sute de camioane aşteaptă pe o bandă a şoselei pentru controlul de frontieră la intrarea în Ungaria. Astfel, traficul în ambele sensuri ar trebui să se desfăşoare pe singura bandă rămasă liberă.

"Pentru a se evita blocajele pe DN 7, circulaţia dinspre Nădlac spre Arad a fost deviată pe autostrada A1", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Ovidiu Liber.

Poliţia de frontieră a suplimentat personalul de control şi se estimează că în cursul serii situaţia se va normaliza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici