Transferul în reţeaua Vodafone fără schimbarea numărului, gratuit până la sfârşitul anului

Utilizatorii care doresc să se transfere de la un alt operator de telefonie la Vodafone România, fără să-şi schimbe numărul, pot face acest lucru gratuit până la sfârşitul anului, compania anunţând că va acoperi tariful de portare în acest interval.

55 afișări
Imaginea articolului Transferul în reţeaua Vodafone fără schimbarea numărului, gratuit până la sfârşitul anului

Transferul în reţeaua Vodafone fără schimbarea numărului, gratuit până la sfârşitul anului (Imagine: Mediafax Foto)

Oferta este valabilă pentru cei care se abonează la serviciile de telefonie mobilă sau fixă furnizate de Vodafone România, a anunţat, marţi, compania.

Serviciul de portabilitate a numerelor de telefon este disponibil în reţeaua operatorului începând de marţi, 21 octombrie, potrivit reglementărilor în vigoare.

"Promoţional, până la 31 decembrie 2008, utilizatorii care optează pentru serviciile noastre de telefonie mobilă şi fixă, pe bază de abonament, îşi pot porta gratuit numărul în reţeaua Vodafone", a declarat, într-un comunicat, Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone România.

Potrivit deciziei Autorităţii Naţionale de Comunicaţii, operatorul acceptor trebuie să plătească operatorului donor un tarif de 11 euro pentru numerele mobile portate şi de 13 euro pentru numerele fixe, geografice şi non-geografice portate.

Costurile de transfer sunt suportate de noua companie, însă aceasta poate decide să le recupereze parţial de la client.

Serviciul de portabilitate permite utilizatorilor să îşi păstreze numărul de telefon, mobil sau fix, în cazul schimbării furnizorului de servicii de telefonie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici