Transgaz a cerut majorarea tarifului de transport al gazelor naturale

Transgaz a solicitat Agenţiei Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) majorarea tarifului de transport al gazelor naturale, a declarat, marţi, Elisabeta Ghidiu, director al Direcţiei Strategie şi Management Corporativ din companie.

69 afișări
Imaginea articolului Transgaz a cerut majorarea tarifului de transport al gazelor naturale

Transgaz a cerut majorarea tarifului de transport al gazelor naturale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Avem în vedere o creştere a tarifului de transport. Noi am depus deja o cerere la ANRE, termenul final pentru depuneri este 31 martie", a afirmat Ghidiu, în cadrul unui seminar despre piaţa de capital.

Ea a menţionat că nu ştie exact procentul solicitat pentru majorarea tarifului, solicitarea fiind făcută de un alt departament din Transgaz.

Operatorul sistemului naţional de transport al gazelor este controlat de stat, prin Ministerul Economiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici