Transporturile vor să scape de 52 de linii ferate

Cu datorii totale de peste două miliarde de lei şi cu ameninţări cu sechestrul din partea furnizorilor de energie electrică, gestionarul infrastructurii de cale ferată CFR SA ar putea renunţa la exploatarea a 52 de secţii de circulaţie care asigură traficul local şi care produc o gaură anuală de peste 98 milioane de lei, informează cotidianul Gândul.

30 afișări
Imaginea articolului Transporturile vor să scape de 52 de linii ferate

Transporturile vor să scape de 52 de linii ferate (Imagine: Mediafax Foto)

Măsura a fost avansată de conducerea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, urmând a fi discutată în perioada următoare cu sindicatele şi cu conducerea CFR SA. Discuţii în acest sens vor fi purtate şi cu reprezentanţii CFR Călători, deoarece şi acedastă societate va fi afectată, din moment ce pe respectivele secţii nu vor mai circula trenuri ale operatorului de stat.

Citeşte mai multe despre criza cu care se confruntă CFR pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici