Trei şefi ai regionalelor de drumuri Bucureşti şi Braşov, demişi de ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, i-a demis, marţi, pe directorul Regionalei Drumuri Bucureşti, Maria-Magdalena Grigore, pe directorul regional Braşov, Pătruţiu Gheorghiade Stejarul, şi pe directorul Adjunct Întreţinere Braşov, Nicolae Bădescu, după ce a depistat nereguli la deszăpezire.

70 afișări
Imaginea articolului Trei şefi ai regionalelor de drumuri Bucureşti şi Braşov, demişi de ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (Imagine: Mediafax Foto)

Conducerea Regionalei de Drumuri şi Poduri Bucureşti va fi preluată de Vasile Ionaşcu, Regionala Braşov de către Mircea Olariu, iar sarcinile directorului adjunct întreţinere Braşov vor reveni Adrianei Nicula, se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Cei trei au fost înlocuiţi din funcţii după ce ministrul Radu Berceanu a efectuat vineri, 26 decembrie, o verificare a bazelor de deszăpezire aflate pe raza Regionalelor de Drumuri şi Poduri Bucureşti şi Braşov.

În urma verificărilor s-au descoperit nereguli privind numărul utilajelor prevăzute prin contractele de întreţinere încheiate faţă de cele prevăzute în Planul Operativ.

Stocurile de materiale antiderapante (sare, nisip, clorură de calciu) erau insuficiente.

O altă neregulă a fost neasigurarea condiţiilor de cazare a deservenţilor, precum şi igiena necorespunzătoare în incinta bazelor de deszăpezire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici