Tuning pentru maşini de lux - Mansory a deschis o reprezentanţă în România

Firma germană Mansory, de tuning pentru maşini de lux, a deschis o reprezentanţă în România şi aşteaptă până la sfârşitul anului afaceri de 100.000 de euro şi cel puţin dublarea acestei cifre în 2010, printre clienţi figurând omul de afaceri Irinel Columbeanu şi antrenorul de fotbal Cosmin Olăroiu.

1801 afișări
Imaginea articolului Tuning pentru maşini de lux - Mansory a deschis o reprezentanţă în România

Tuning pentru maşini de lux - Mansory a deschis o reprezentanţă în România (Imagine: www.mansory.com)

"Avem solicitări de la cei care au deja pe maşină tehnică Mansory. Este vorba de clienţi precum Columbeanu, care deţine două maşini preparate de Mansory în Germania, şi Olăroiu, care a avut un mic incident cu Bentley-ul Flying Spur", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, responsabilul de relaţii cu clienţii al Mansory România, Andrei Vintilescu.

Tuning pentru maşini de lux - Firma Mansory a deschis o reprezentanţă în România

România este a zecea ţară din Europa unde Mansory are reprezentanţe, după Germania, Elveţia, Anglia, Cehia, Austria, Letonia, Estonia, Ucraina şi Rusia.

Mansory are în ofertă programe de individualizare pentru mărci precum Bentley, Aston Martin, Ferrari, Bugatti, Porsche, Mercedes-Benz şi Rolls Royce.

Tuning pentru maşini de lux - Firma Mansory a deschis o reprezentanţă în România

"România s-a evidenţiat în ultimul deceniu ca o piaţă interesantă pentru maşinile de lux şi ultra-sportive, fiind gazda multor exemplare extrem de rare şi de scumpe. Mansory a apreciat că este momentul oportun pentru înfiinţarea unei companii care să o reprezinte şi în România", se arată într-un comunicat al Mansory România.

Parcul auto reprezentativ pentru interesele Mansory cuprinde peste 1.400 maşini Porsche, aproximativ 200 de exemplare Bentley şi mai multe Rolls Royce, Mercedes-Benz McLaren SLR şi Aston Martin.

Tuning pentru maşini de lux - Firma Mansory a deschis o reprezentanţă în România

Mansory personalizează maşini atât din punct de vedere vizual cât şi din punct de vedere al performanţelor dinamice.

Compania estimează că cele mai căutate kituri de tuning vor fi pentru modelele Bentley Continental şi Porsche Cayenne, mai răspândite în România decât altele.

Baza gamei Mansory o constituie kit-urile aerodinamice, accesorii ultra-uşoare de carbon şi programe de ridicare a puterii motoarelor. Toate produsele sunt fabricate astfet încât montarea lor să presupună o cât mai mică intervenţie asupra automobilului de serie. Cele mai multe din produsele aerodinamice au aceleaşi puncte de prindere cu cele de serie.

Programele Mansory pentru optimizarea puterii motoarelor sunt capabile să ridice de la 620 la 810 Cai Putere măsuratorile pentru motorul V12 de pe Ferrari 599 GTB Fiorano Stallone.

Tuning pentru maşini de lux - Firma Mansory a deschis o reprezentanţă în România

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici