Uber: Wan Ling Martello de la Nestle şi Alibaba ar putea fi numită în boardul companiei. Directorul general, Travis Kalanick, la un pas de a părăsi compania

Uber intenţionează să o numească pe Wan Ling Martello, vicepreşedinte executiv al Nestle, în boardul companiei de ridesharing, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Directorul general, Travis Kalanick, ar putea fi nevoit să părăsească compania.

88 afișări
Imaginea articolului Uber: Wan Ling Martello de la Nestle şi Alibaba ar putea fi numită în boardul companiei. Directorul general, Travis Kalanick, la un pas de a părăsi compania

Boardul companiei Uber s-a reunit duminică, în Log Angeles, pentru a vota asupra recomandărilor din raportul Holder. Subiectele de pe agendă includ o posibilă plecare din cadrul companiei a directorului general, Travis Kalanick, dar şi discuţii despre viitorul directorului de afaceri, Emil Michael.

Martello a fost vicepreşedinte executiv pentru compania globală de e-commerce Wal-Mart Stores. La Nestle, Martello a fost director financiar înainte să devină director pentru Asia, Oceania şi Africa subsahariană. Wan Ling este, de asemenea, director al Grupului Alibaba. Nu este însă clar dacă numirea acesteia a fost finalizată în cadrul întâlnirii de duminică.

Uber a mai adus în companie două femei în poziţii de senior, săptămâna trecută. Frances Frei, o profesoară la Harvard Business School, ocupă poziţia de vicepreşedinte pentru strategie şi leadership, iar Bozoma Saint John devine director al brandului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici