Ucraina va cere 5 miliarde de dolari de la FMI pentru finanţarea deficitului bugetar

Guvernul de la Kiev va cere cinci miliarde de dolari Fondului Monetar Internaţional (FMI) pentru finanţarea deficitului bugetar, potrivit ziarului Delo, care în citează pe vicepremierul Serhiy Tigipko, transmite Bloomberg.

23 afișări
Imaginea articolului Ucraina va cere 5 miliarde de dolari de la FMI pentru finanţarea deficitului bugetar

Ucraina va cere 5 miliarde de dolari de la FMI pentru finanţarea deficitului bugetar (Montaj foto)

FMI va solicita Kievului să elaboreze un buget "realist", a precizat Tigipko, potrivit Delo.

Ziarul nu menţionează dacă cele cinci miliarde de dolari ar face parte din împrumutul de 16,4 miliarde de dolari obţinut de Ucraina de la FMI la sfârşitul anului 2008 printr-un acord stand-by pe doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici