Udrea: Din luna mai vor fi două curse TAROM spre litoral

Ministrul Turismului, Elena Udrea, susţine că din luna mai vor exista două curse TAROM care vor lega Bucureştiul şi Clujul de litoralul românesc.

19 afișări
Imaginea articolului Udrea: Din luna mai vor fi două curse TAROM spre litoral

Udrea: Din luna mai vor fi două curse TAROM spre litoral (Imagine: Mediafax Foto)

Udrea a declarat, vineri, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o la Mamaia cu investitorii de pe litoral, că a purtat discuţii cu noua conducere a TAROM şi a primit asigurări că din luna mai vor exista curse din Bucureşti şi Cluj către Aeroportul Mihail Kogălniceanu don Constanţa.

Ministrul Turismului a precizat că va încerca să convingă TAROM să introducă şi o cursă care să lege nordul Moldovei de litoralul românesc.

Elena Udrea a răspuns astfel unor întrebări venite din partea unor investitori din turism care s-au plâns că turiştii ajung greu la malul mării în timpul sezonului estival, având în vedere că drumul pe calea ferată durează aproximativ cinci ore numai de la Bucureşti la Constanţa, iar la ieşirea de pe autostrada Bucureşti - Cernavodă se circulă bară la bară zeci de kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici