Udrea: Nu ne bazăm pe litoral pentru piaţa externă, ci pe turism cultural, balnear şi Delta Dunării

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, că România nu se va baza pe litoral pentru piaţa externă, ci pe turism cultural, balnear, circuite şi Delta Dunării.

29 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu ne bazăm pe litoral pentru piaţa externă, ci pe turism cultural, balnear şi Delta Dunării

Udrea: Nu ne bazăm pe litoral pentru piaţa externă, ci pe turism cultural, balnear şi Delta Dunării (Imagine: Sorin Toma/Mediafax Foto)

"Nu ne bazăm pe litoral în acest moment, dar asta nu înseamnă că litoralul nu este destinaţie de turism. Dar aşa cum este trendul pe piaţa internaţională, România poate fi competitivă cu o altă formă de turism, precum Delta Dunării, turismul cultural, turismul balnear şi circuite de turism combinate", a spus Udrea, într-un seminar pe tema brandului turistic al României.

Ea a adăugat că brandul turistic al României va fi înaintat săptămâna viitoare de către consorţiul care îl realizează Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Udrea a arătat că foarte importantă va fi promovarea brandului.

"De suma de 75 milioane euro vom achiziţiona strategia de promovare a brandului şi apoi pachetele media", a mai spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici