Udrea: Plajele în proprietate privată pe care se află construcţii vor fi expropriate

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului vrea să modifice legislaţia privind exproprierile, pentru ca statul să poată prelua porţiunile de plajă aflate în proprietate privată pe care au fost ridicate construcţii şi să dărâme imobilele, a declarat, joi, ministrul de resort, Elena Udrea.

25 afișări
Imaginea articolului Udrea: Plajele în proprietate privată pe care se află construcţii vor fi expropriate

Udrea: Plajele în proprietate privată pe care se află construcţii vor fi expropriate (Imagine: Mediafax Foto)

"Vrem să expropriem construcţiile ridicate pe plajele care au ajuns în proprietate privată după anul 1990. Singura modalitate prin care poţi să-i dărâmi este să-i expropriezi", a afirmat Udrea la o dezbatere pe tema urbanismului.

Ea a mai spus că ministerul pe care îl conduce poartă discuţii cu autorităţile locale şi intenţionează să inventarieze construcţiile de pe plaje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici