Udrea: Proiectul din Ghencea ar trebui să scadă preţurile apartamentelor din Bucureşti

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a scris vineri pe pagina personală de Facebook că cele 10.000 de locuinţe care vor fi construite de către ANL în Ghencea ar trebui să ducă la scăderea preţului locuinţelor în Bucureşti.

51 afișări
Imaginea articolului Udrea: Proiectul din Ghencea ar trebui să scadă preţurile apartamentelor din Bucureşti

Udrea: Proiectul din Ghencea ar trebui să scadă preţurile apartamentelor din Bucureşti (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

"Cele peste 10.000 de locuinţe care vor fi construite în următorii ani în eco-cartierul din Ghencea - cel mai mare proiect imobiliar din România - ar trebui să genereze scăderea preţurilor apartamentelor din Bucureşti", a apreciat Udrea.

Ea a lansat vineri proiectul din Ghencea, locuinţele urmând să fie destinate angajaţilor ministerelor Apărării, Administraţiei şi Internelor, SRI, SIE, SPP, STS, Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Ministerului Justiţiei şi Parchetului General.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici