UE va nominaliza operatorii care nu au redus tarifele de roaming

Comisia Europeană va nominaliza, până la sfârşitul acestei săptămâni, operatorii de telefonie mobilă care nu au modificat, până la termenul limită de 30 iulie, tarifele de roaming, în conformitate cu reglementările comunitare.

2 afișări
Imaginea articolului UE va nominaliza operatorii care nu au redus tarifele de roaming

UE va nominaliza operatorii de telefonie mobilă care nu au redus la termen tarifele de roaming

Noile tarife sunt de maxim 49 de cenţi pe minut pentru apelurile către statele din Uniunea Europeană şi 24 de cenţi pentru primire.

Termenul pentru anunţarea noilor tarife expiră luni, iar operatorii au timp până la sfârşitul lunii august să le pună în aplicare.

Reglementările sunt printre cele mai populare adoptate vreodată la Bruxelles, iar comisarul pentru Telecomunicaţii, Viviane Reding, doreşte ca europenii să beneficieze cât mai repede de noile tarife, în perioada sezonului de vacanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici