Un aeroport din România va fi închis o lună şi jumătate pentru modernizarea pistei

Aeroportul Internaţional „George Enescu” din Bacău va fi închis în perioada 15 august - 30 septembrie 2020 pentru modernizarea pistei de decolare şi aterizare, a suprafeţelor de mişcare aferente şi a sistemului de balizaj.

4830 afișări
Imaginea articolului Un aeroport din România va fi închis o lună şi jumătate pentru modernizarea pistei

Un aeroport din România va fi închis o lună şi jumătate pentru modernizarea pistei

Potrivit unui comunicat al Aeroportului Internaţional din Bacău, activitatea va fi reluată în data de 1 octombrie.

„În conformitate cu graficul de execuţie a lucrărilor, prezentat şi asumat de antreprenor, între 15.08.2020 şi 30.09.2020, pista de decolare/aterizare va fi închisă complet traficului aerian, urmând ca activitatea operaţională să se reia din data de 01.10.2020”, au transmis, printr-un comunicat, reprezentanţii Aeroportului Internaţional „George Enescu” Bacău.

Pentru informaţii legate de procurarea biletelor de avion şi condiţiile de călătorie în perioada în care aeroportul este închis, pasagerii sunt sfătuiţi să se adreseze companiilor aeriene care operează zborurile.

Proiectul de modernizare este finanţat din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020, are o durată de execuţie de 15 luni, iar valoarea contractului dep[;e;te 143 de milioane de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aeroport,
închis,
pistă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici