Un fost country manager al Pfizer a deschis un showroom de yachturi la Bucureşti

Firma Willon Harbour, deţinută de Gabriel Hanganu, fost country manager al Pfizer, a deschis oficial, marţi, un showroom de ambarcaţiuni de agrement şi yachturi la Bucureşti, în apropierea podului Otopeni, valoarea investiţiei fiind de un milion de euro.

50 afișări
Imaginea articolului Un fost country manager al Pfizer a deschis un showroom de yachturi la Bucureşti

Un fost country manager al Pfizer a deschis un showroom de yachturi la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Complexul are o suprafaţă totală de 700 de metri pătraţi şi poate găzdui peste 14 ambarcaţiuni, fiind, potrivit proprietarului, cel mai mare showroom de acest tip din România.

"Avem în acest moment în showroom ambarcaţiuni începând de la 15 picioare, dar şi ambarcaţiuni de peste opt tone. Dorinţa noastră este să educăm publicul iubitor de călătorii pe apă să-şi aleagă bărcile pe viu, nu din catalog. Targetul Willon Harbour este reprezentat de persoane active, oameni de afaceri şi manageri care şi-au rezolvat problema casei, a maşinii şi a vacanţelor şi care acum îşi pot orienta bugetul către achiziţionarea unei ambarcaţiuni", a declarat proprietarul companiei, Gabriel Hanganu.

Willon Harbour estimează pentru finalul anului 2008 o cifră de afaceri de un milion de euro, iar pentru finalul anului financiar, aprilie 2009, de 1,5 milioane de euro.

Ambarcaţiunile comercializate de Willon Harbour au preţuri care pornesc de la 8.000 de euro şi pot ajunge la 350.000 euro.

Printre mărcile expuse în showroom-ul Willon Harbour se numără Regal Boats (SUA), Pedro Boats (Olanda), Galeon (linia Galia-Polonia), Ocqueteau (Franţa) şi Yamaha (Japonia). Compania se va orienta spre segmentul ambarcaţiunilor de 6-9 metri, puţin valorificat pe piaţa din România.

Gabriel Hanganu a condus Pfizer România până în anul 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici