Un gigant din industria britanică, lovit puternic de criza coronavirusului. Rolls-Royce reduce 9.000 de locuri de muncă

Rolls-Royce a spus că va reduce 9.000 de locuri de muncă şi a avertizat că industria aeronautică va avea nevoie de „câţiva ani” pentru a se recupera după pandemie, anunţă BBC.

491 afișări
Imaginea articolului Un gigant din industria britanică, lovit puternic de criza coronavirusului. Rolls-Royce reduce 9.000 de locuri de muncă

sursa foto: Profimedia

Compania, care produce motoare de avion, a declarat că reducerea cu aproape o cincime din forţa de muncă va afecta în principal divizia aerospaţială civilă.

Rolls-Royce are 52.000 de angajaţi la nivel global, iar Warren East, directorul companiei, a declarat pentru BBC Today că firma nu a stabilit încă „exact” unde vor fi eliminate locuri de muncă, pentru că trebuie să se consulte cu sindicatele.

Compania a adăugat că va efectua, de asemenea, o revizuire a fabricilor sale, dar a refuzat să precizeze care sunt cele care se pot închide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici