Un grup de investitori români a lansat 0 Day Capital

0 Day Capital, concept creat mai mulţi antreprenori români care caută să finanţeze proiecte în domeniul IT&C, roboticii, inteligenţei artificiale, biometricelor şi altor nişe adiacente inovaţiei şi dezvoltării în tehnologie, a fost lansat oficial săptămâna trecută.

983 afișări
Imaginea articolului Un grup de investitori români a lansat 0 Day Capital

Un grup de investitori români a lansat 0 Day Capital

În spatele 0 Day Capital se află un grup de 12 antreprenori locali, printre care se află şi Ion Nestor (NNDKP), Dumitru Becşenescu (Antares) şi Dan Lazărescu (cofondator TotalSoft).

La eveniment au participat atât managementul companiei, format din Dragoş Stănescu, care ocupă funcţia de CEO, Daniel Bugarin Herz, care este COO, şi Robert Becşenescu, funding director, cât şi membri ai lotului naţional olimpic de informatică, studenţi, dar şi tineri profesionişti în IT. 0 Day Capital nu funcţionează ca un fond de tipul venture capital, care investeşte în businessuri deja create, ci caută idei de produse şi servicii pe care să le transforme în businessuri.

„0 Day Capital îşi propune să investească în minţile fragede, capabile să inoveze, dar incapabile să vadă limitele ideilor lor, în sprijinul cărora vine nu doar cu contribuţia financiară, ci şi cu întreaga componentă de management a dezvoltării proiectului (suport logistic, coordonarea echipei, înregistrarea patentului internaţional, marketing, dezvoltare şi implementare strategică)”, spune conducerea companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici