Un investitor din Emiratele Arabe vrea să construiască 6 fabrici, inclusiv în România

Producătorul de cabluri Emirates International Investment Company (EIIC), din Emiratele Arabe Unite, intenţionează să construiască şase fabrici în mai multe state, printre care şi România, în urma unei investiţii de 1,8 miliarde dirhami (490 mil dolari), potrivit site-ului arab Business 24-7.

24 afișări
Imaginea articolului Un investitor din Emiratele Arabe vrea să construiască 6 fabrici, inclusiv în România

Un investitor din Emiratele Arabe vrea să construiască 6 fabrici, inclusiv în România

EIIC urmează să construiască unităţi de producţie în Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Algeria şi Vietnam, precum şi în România, ca urmare a dezvoltării puternice a activităţilor de construcţii în statele respective.

În România, Arabia Saudită şi Vietnam, planurile de construcţie a fabricilor au fost finalizate, fiind selectate şi terenurile, a declarat Omar Younis, director general al Electrocab, companie deţinută de EIIC care administrează unităţile grupului.

"Ne-am asigurat o echipă de profesionişti în domeniu cablurilor, care va asigura managementul de calitate al produselor", a arătat Younis.

EIIC produce în fabricile sale cabluri din cupru şi din aluminiu pentru tensiune joasă, medie şi înaltă.

Compania a început deja construcţia a două fabrici în Emiratele Arabe Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici