Un lanţ uriaş de săli de fitness a dat faliment din cauza carantinei: "Coronavirusul ne-a lovit din toate părţile"

  • Gold's Gym, legendarul lanţ de săli de fitness lansat în SUA în 1965, a înaintat actele pentru faliment.
  • "Coronavirusul ne-a afectat în mai multe feluri, am fost loviţi din toate părţile", a anunţat preşedintele companiei, Adam Zeitsiff.
  • El anunţă că falimentul nu este finalul companiei, ci doar un hop înainte de o revenire mai puternică.
11247 afișări
Imaginea articolului Un lanţ uriaş de săli de fitness a dat faliment din cauza carantinei: "Coronavirusul ne-a lovit din toate părţile"

Un lanţ uriaş de săli de fitness a dat faliment din cauza carantinei: "Coronavirusul ne-a lovit din toate părţile"

Legendarul lanţ de săli de fitness Gold's Gym a anunţat falimentul din cauza carantinei, a anunţat preşedintele executiv, Adam Zeitsiff. El spune că pandemia a dus la închiderea multor filiale din SUA şi din afara Americii, dar compania speră într-o revenire rapidă.

"Gold's Gym a fost cea mai de încredere autoritate în fitness de 55 de ani şi nu plecăm nicăieri. Falimentul nu înseamnă că închidem afacerea. Dar coronavirusul ne-a afectat în mai multe feluri, am fost loviţi din toate părţile. Lucrăm non-stop ca să asigurăm redeschiderea locaţiilor rămase mai puternici ca oricând", a spus el.

Sunt 700 de săli de fitness Gold's Gym în toată lumea, multe dintre ele francize, afectaţi şi ei de carantină. "Proprietarii francizelor sunt singurii care decid ce se va întâmpla mai departe cu afacerile lor", a precizat şeful Gold's Gym.

Gold's Gym a depus actele pentru Capitolul 11, ceea ce le permite firmelor americane să se reorganizeze şi să-şi achite datoriile.

Gold's Gym a fost înfiinţat în 1965 de culturistul Joel Gold, iar între timp lanţul de săli a devenit cunoscut ca "Mecca al culturismului", gazdă şi pentru celebrul Arnold Schwarzenegger.




 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici