Un nou sens giratoriu va fi construit în dreptul staţiunii Costineşti. Când va fi gata

Un sens giratoriu va fi construit în dreptul comunei Costineşti până la sfârşitul anului, pentru sporirea siguranţei circulaţiei rutiere pe DN 39, anunţă deputatul PNL Marian Cruşoveanu.

205 afișări
Imaginea articolului Un nou sens giratoriu va fi construit în dreptul staţiunii Costineşti. Când va fi gata

„Pentru sporirea siguranţei circulaţiei rutiere, va fi construit un sens giratoriu pe E87/DN39, în dreptul comunei Costineşti. În calitate de membru al Comisiei de Transport şi Infrastructură din cadrul Parlamentului României, am avut o întâlnire de lucru cu directorul DRPD Constanţa, Marian Ichim şi cu vice-primarul comunei Costineşti, Gheorghe Mechenici. Am discutat despre întărirea siguranţei rutiere pe DN39, pentru că zona este cunoscută pentru numărul crescut de accidente rutiere. Până în momentul de faţă, au fost montaţi parapeţi separatori din beton, care reprezintă primul pas pentru creşterea siguranţei rutiere”, transmite deputatul PNL Marian Cruşoveanu.

El aminteşte că România este ţara fruntaşă, la nivelul Uniunii Europene, privind victimele rezultate în urma accidentelor rutiere.

„Doar în anul 2020, în ţara noastră, şi-au pierdut viaţa 1646 de persoane, în urma accidentelor rutiere, după cum reiese dintr-un raport al Uniunii Europene. Ca parlamentar ales în judeţul Constanţa, urmăresc cu interes investiţiile care au loc în infrastructura rutieră, pentru că sunt esenţiale privind dezvoltarea ţării noastre. Acest sens giratoriu, ce va fi construit în dreptul localităţii Costineşti, va avea un rol extrem de important pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi, conform datelor existente până acum, documentaţia tehnică este realizată, iar până la finalul acestui an, se va construi sensul giratoriu”, conchide Cruşoveanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici