Un nou tronson din Autostrada Soarelui va fi inaugurat - VIDEO

Avem două veşti pentru turiştii care vor să ajungă în acest weekend în staţiunile din sudul litoralului. Începem cu cea bună: astăzi va fi inaugurat un nou tronson de 21 de km din Autostrada Soarelui pe relaţia Murfatlar-Agigea şi terminăm cu cea mai puţin bună: pe mai bine de jumătate se va circula doar pe o singură bandă pe sens.

1443 afișări
Imaginea articolului Un nou tronson din Autostrada Soarelui va fi inaugurat - VIDEO

Autostrada Soarelui (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Am testat noua şosea şi am descoperit un drum "aproape" pregătit să primească valurile de turişti. Joi după amiază muncitorii încă mai turnau asfalt pe anumite porţiuni, montau panouri şi aplicau marcaje.

Din cei 21 de km de autostradă, pe 14 km se va circula pe un singur tronson, ceea ce înseamnă că vom avea o singură bandă pe fiecare sens de mers.



Odată rezolvată problema exproprierilor şi a siturilor arheologice, muncitorii s-au apucat de treabă. Cea mai mare parte a lucrărilor s-a realizat în două luni. Autostrada încă mai arată ca un şantier în lucru, însă de astăzi turiştii vor putea circula pe acest nou drum.

Citeşte mai multe despre noul tronson de autostradă spre litoral pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici