Un producător de bere a luat de la bancă un credit de peste 20 de milioane de euro

ING Bank România a acordat un credit de peste 20 de milioane de euro grupului United Romanian Breweries Bereprod (URBB), cunoscut şi ca Tuborg România, pentru refinanţarea creditelor existente şi finanţarea unor noi proiecte de investiţii sustenabile.

930 afișări
Imaginea articolului Un producător de bere a luat de la bancă un credit de peste 20 de milioane de euro

Un producător de bere a luat de la bancă un credit de peste 20 de milioane de euro

Investiţiile sunt direcţionate către fabrica Tuborg din Pantelimon, pentru extinderea capacităţii staţiei de tratare a apei uzate, precum şi către noi tehnologii pentru eficientizarea procesului de producţie, cu beneficii directe asupra calităţii produselor şi a activităţii din berărie.

ING estee singura bancă creditoare.

Fabrica Tuborg reprezintă primul proiect greenfield al unei companii din Europa de Est, în care s-au implicat exclusiv resurse umane şi materiale locale, contribuind astfel la susţinerea economiei româneşti. În întreaga sa perioadă de activitate, compania a contribuit la sprijinirea economiei din România prin investiţii totale de peste 220 de milioane de euro.

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală, cu o echipă formată din 750 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ing,
tuborg,
credit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici