Unde se produc cele mai bune maşini. Cum arată TOPUL celor mai bune maşini preferate de către cumpărători. Ce companie auto este pe primul loc

  • Companiile auto se întrec în inovaţii, specificităţi şi modele cât mai atrăgătoare.
  • Dar care ţară produce „cea mai bună” maşină, aşa cum reiese din preferinţele şoferilor?
  • Care sunt cele mai bune branduri de maşini, dar cele evitate de către cumpărători?
12135 afișări
Imaginea articolului Unde se produc cele mai bune maşini. Cum arată TOPUL celor mai bune maşini preferate de către cumpărători. Ce companie auto este pe primul loc
Au fost analizate peste 10.000 de păreri de la cumpărători pentru mai mult de 400 de maşini noi vândute în Marea Britanie.
 
Conform datelor colectate de către specialiştii de la The Car Expert în martie 2022, cele mai multe branduri de maşini din Marea Britanie sunt fabricate în Europa. Foarte puţine companii americane mai vând maşini în Marea Britanie. Uită de Cadillac, Chevrolet, Crysler, Dodge sau Lincon, întrucât britanicii nu le preferă. 
 
În analiză, companiile din Rusia şi China au fost excluse. Autovehiculele produse de către companiille ruseşti nu intră  în top, pe fondul războiului din Ucraina şi a sancţiunilor impuse actorilor economici şi nu numai. Iar în ceea ce priveşte China, brandurile auto nu au reuşit încă să pătrundă în Marea Britanie (MB). Se preconizează că abia în 2023 se va întâmpla acest lucru.

Cum arată topul ţărilor care produc celor mai bune maşini în Marea Britanie

Republica Cehă ocupă primul loc, cu un rating de 76,4% de la cumpărători. Škoda este pe placul multor britanici, iar jurnaliştii o „aplaudă” pentru preţul mic la piese şi fiabilitatea autovehiculelor produse. 
 
Pe locul secund se află Suedia, cu Volvo şi Polestar şi se bucură de un rating de 74,1%. 
Pe locul trei se află Germania, cu 73%. Apoi, tot scoruri mari au următoarele clasate, Spania, Marea Britanie, Statele Unite. 
 
România ocupă locul 7, cu un rating de 68,3%. Este urmată de Coreea de Sud, Italia, Japonia. Codaşa clasamentului este Franţa, cu un rating de 65,9%.

Cele mai bune branduri de maşini 

46 branduri de maşini au fost analizate. Iar topul este ocupat de cele mai prestigioase nume din industria auto. 
 
Deşi ţările cu rating cel mai scăzut se află în topul celor mai bune branduri, asta se datorează modelelor vândute: inedite şi scumpe, precum Alpine A110
 
1. Alpine, Franţa
2. Ferrari, Italia 
3. Rolls-Royce, MB
4. McLaren, MB
5. Porche, Germania
6. Tesla, SUA
7. Aston Martin, Marea Britanie
8. Lamborghini, Italia
9. Bentley, MB
10. Škoda, Cehia 

Cele mai proaste branduri auto 

1. Smart, Germania
2. Subaru, Japonia
3. Abarth, Italia
4. Jeep, SUA
5. MG, Marea Britanie
6. SsangYong, Coreea de Sud
7. Fiat, Italia 
8. DS Automobiles, Franţa
9. Genesis, Coreea de Sud
10. Maserati, Italia 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici