UniCredit Ţiriac Bank a lansat miercuri serviciul Non Stop Banking

UniCredit Ţiriac Bank a lansat miercuri serviciul Non Stop Banking în 21 de unităţi ale băncii, unde există zone de self banking, prin care clienţii pot efectua singuri principalele operaţiuni cu numerar, a anunţat instituţia de credit.

564 afișări
Imaginea articolului UniCredit Ţiriac Bank a lansat miercuri serviciul Non Stop Banking

UniCredit Ţiriac Bank a lansat miercuri serviciul Non Stop Banking

Zonele de self banking sunt dotate cu echipamente multifuncţionale şi PC-uri conectate la internet (care facilitează utilizarea serviciului Online Banking al UniCredit Ţiriac Bank), fiind disponibile în Bucureşti şi în principalele oraşe din ţară, se arată într-un comunicat al băncii.

Până la sfârşitul anului 2008, banca va instala în unităţile băncii 30 de zone de self banking, care vor funcţiona în paralel cu modelul tradiţional de deservire existent în restul reţelei.

Bancomatele multifuncţionale înlocuiesc casieriile clasice, permiţând retrageri şi depuneri de numerar - pe baza cardului bancar sau a unui cod de bare emis de sucursală, schimb valutar din euro în lei, dar şi plata facturilor.

Plăţile se efectuează pe baza codului de bare de pe facturile furnizorilor agreaţi, în prezent Romtelecom şi Vodafone, urmând ca în cursul anului 2009 să se poată efectua plăţi şi către alţi furnizori de servicii de telefonie, utilităţi şi asigurări.

UniCredit Ţiriac Bank face parte din reţeaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est.

Banca a consemnat active în valoare de 16,8 miliarde lei la finele celui de-al treilea trimestru, în creştere cu 49% faţă de primele nouă luni din 2007 şi cu 31% comparativ finele anului, şi un profit net de 278 milioane lei, în urcare cu 31%.

Instituţia de credit a deschis în primele trei trimestre 68 de noi sucursale, ajungând la o reţea de 209 unităţi, şi a angajat 500 de persoane

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici