Unicredit Ţiriac Bank a lansat un nou credit imobiliar în lei cu dobândă anuală efectivă de sub 10%

UniCredit Ţiriac Bank a lansat un nou credit imobiliar în lei pentru persoanele care doresc să achiziţioneze sau să construiască o locuinţă, cu o dobândă de 3,25% plus ROBOR la trei luni, astfel că dobânda anuală efectivă pentru acest produs este de sub 10%, potrivit instituţiei bancare.

29 afișări
Imaginea articolului Unicredit Ţiriac Bank a lansat un nou credit imobiliar în lei cu dobândă anuală efectivă de sub 10%

Unicredit Ţiriac Bank a lansat un nou credit imobiliar în lei cu dobândă anuală efectivă de sub 10% (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Astfel, pentru un credit imobiliar de achiziţie în lei, la o sumă împrumutată de 120.000 lei, pe 30 de ani, clientul plăteşte o rată lunară de doar 973 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) ajunge la 9,75%.

Banca a lansat şi un nou credit de nevoi personale cu ipotecă în lei, pentru care dobânda este calculată ca ROBOR la 3 luni + marja de 5,25%. Acest produs poate fi utilizat atât pentru finanţarea nevoilor personale, cât si pentru refinanţarea unuia sau mai multor credite anterior contractate.

"Prin lansarea noii oferte, am încercat să ţinem cont de nevoile clienţilor noştri şi le-am facilitat accesul la credite în moneda în care îşi primesc veniturile. Astfel, încercăm să diminuăm potenţialele riscuri asociate creditării pe termen lung", a declarat Bogdan Spuza, director de marketing şi segmente în cadrul diviziei de Retail a UniCredit Ţiriac Bank.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici