Vânzările auto din China au înregistrat o scădere neaşteptat de abruptă

Vânzările auto din China au scăzut cu 18,7% în ianuarie, peste aşteptări, marcând a 19-a lună consecutivă a scăderii vânzărilor din industrie, arată datele celei mai mari asociaţii din industria auto din ţară citate de Reuters.

397 afișări
Imaginea articolului Vânzările auto din China au înregistrat o scădere neaşteptat de abruptă

Vânzările auto din China au scăzut peste aşteptări în luna ianuarie

Asociaţia a anunţat pe 13 februarie că se aşteptă ca vânzările totale de automobile pe cea mai mare piaţă auto din lume să scadă cu 18% în ianuarie faţă de aceeaşi lună a unui an mai devreme.

Industria suferă impactul epidemiei de coronavirus care a ucis 2.715 persoane până pe 26 februarie.

Guvernele locale au început să impună limitări de călătorie şi să avertizeze locuitorii să evite spaţiile publice în ultimele două săptămâni ale lunii ianuarie, iar directorii din industrie au spus că epidemia va afeta vânzările şi producţia de automobile din primul trimestru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
china,
auto,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici