Vânzările imobiliare din Marea Britanie, cea mai mare scădere din 2008

Brexitul afectează puternic perspectivele pe termen scurt a pieţei imobiliare din Marea Britanie, atât cererea cât şi vânzările scăzând în iulie, scrie Bloomberg.

2297 afișări
Imaginea articolului Vânzările imobiliare din Marea Britanie, cea mai mare scădere din 2008

Vânzările imobiliare din Marea Britanie, cea mai mare scădere din 2008 (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Compania londoneză Royal Institution of Chartered Surveyors a spus că noile tranzacţii au scăzut pentru a patra lună consecutiv, în timp ce vânzările înregistrează cel mai rapid declin de la debutul crizei financiare din 2008.

Preţurile continuă să crească, dar în cel mai slab ritm din ultimii trei ani.

Votul Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană a slăbit încredera consumatorilor şi a crescut îngrijorările legate de preţuri.

Acadata şi LSL Property Services, alte două companii imobiliare, au spus că preţul locuinţelor a înregistrat o scădere de 5,5% a creşterii în iulie. De asemenea, volumele de tranzacţionare sunt în scădere cu 20% faţă de trimestrul doi al anului trecut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici