Vânzările Mercedes-Benz au crescut cu 11% la zece luni, la 1,41 milioane automobile

Vânzările Mercedes-Benz, divizie a grupului german Daimler, au crescut cu 11% în primele zece luni ale anului, la un nivel record de 1,41 de milioane de automobile, susţinute de un avans de 12% al brandului Mercedes, la 1,34 milioane de unităţi, relatează Automotive News.

114 afișări
Imaginea articolului Vânzările Mercedes-Benz au crescut cu 11% la zece luni, la 1,41 milioane automobile

Vânzările Mercedes-Benz au crescut cu 11% la zece luni, la 1,41 milioane automobile

În cazul brandului Smart, livrările au scăzut cu 13%, la 72.041 automobile.

În luna octombrie, vânzările Mercedes-Benz au avansat cu 8%, la 146.112 automobile, de asemenea un nivel record, mai ales datorită livrărilor pe piaţa chineză, potrivit unui comunicat al Daimler.

Directorul de marketing şi vânzări al Mercedes, Ola Kaellenius, a remarcat cererea mare pentru noile modele station wagon clasa C şi coupe clasa S.

Vânzările brandului Mercedes au urcat cu 12% în octombrie, la 140.941 de unităţi, în timp ce livrările Smart au coborât cu 40%, la 5.171 de unităţi, cumpărătorii aşteptând noua generaţie a modelului ForTwo.

Livrările Mercedes-Benz au avansat luna trecută cu 33% în China şi cu 10% în Europa, compensând un declin de 5% în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici