Vânzările unui brand de pantofi românesc, afectate de anularea nunţilor

  • Brandul de pantofi personalizaţi „Lumea la Picioare” a pierdut un an de vânzări pentru nunţi
  • Businessul a ajuns în 2019 la 100.000 de euro, iar acum se confruntă cu pierderi de vânzări în vârf de sezon
  • Producţia este făcută în România, bazată pe piele şi accesorii din Italia
635 afișări
Imaginea articolului Vânzările unui brand de pantofi românesc, afectate de anularea nunţilor

Vânzările unui brand de pantofi românesc, afectate de anularea nunţilor

 Ziarul financiar anunţă încă un brand românesc afectat de criza COVID-19. Businessul de pantofi personalizaţi ,,Lumea la picioare” pierde din vânzări din cauza nunţilor anulate pe bandă rulantă.

„Din 15 martie în 15 aprilie, producţia a fost închisă şi artizanii au stat acasă, în siguranţă. Am ales să inactivăm shopul pentru cumpărare, să nu mai preluăm comenzi şi să nu mai insistăm pe comunicări comerciale. Am pierdut o lună de vânzări în vârf de sezon şi un an de vânzări pentru nunţi”, declarat Paula Negrea, fondatoarea brandului, pentru Ziarul Financiar.

Chiar dacă activitatea firmea a fost reluată, cifra de 100.000 de euro la care a ajuns brandul în anul 2019, va doar o amintire în 2020.

Autori: Gabriela Pătrulescu, Miruna Diaconu

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici