Varianta de ocolire a oraşului Ştei, estimată la 108 milioane de euro

CNADNR vrea să contracteze lucrări de construcţie a variantei de ocolire a oraşului Ştei, judeţul Bihor, cu o lungime de 27,2 kilometri, proiectul având o valoare estimată de 474,4 milioane lei (108 milioane euro), inclusiv TVA.

412 afișări
Imaginea articolului Varianta de ocolire a oraşului Ştei, estimată la 108 milioane de euro

Varianta de ocolire a oraşului Ştei, estimată la 108 milioane de euro (Imagine: Raul Stef/Arhiva Mediafax Foto)

Valoarea estimată a contractului la care se vor raporta ofertanţii pentru elaborarea propunerii financiare este de 382,6 milioane lei, fără TVA.

La aceasta s-ar putea adăuga ulterior cheltuieli pentru achiziţia de lucrări similare de 34,26 milioane lei, fără TVA, potrivit unui anunţ al companiei.

Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până la 17 iulie, iar lucrările vor fi atribuite prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Termenul de finalizare a contractului este de patru ani de la data atribuirii.

Proiectul va fi finanţat prin Programul Operaţional Sectorial de Transport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici