Verheugen: BEI va oferi finanţare producătorilor auto europeni

Banca Europeană pentru Investiţii (BEI) va contribui la finanţarea producătorilor europeni de automobile, în condiţiile în care sectorul operaţiunilor de creditare ale băncilor comerciale este în continuare blocat, a declarat, vineri, comisarul pentru Industrie, Guenter Verheugen.

14 afișări
Imaginea articolului Verheugen: BEI va oferi finanţare producătorilor auto europeni

Verheugen: BEI va oferi finanţare producătorilor auto europeni (Imagine: Mediafax Foto)

"BEI este, în unele cazuri, unul dintre cei mai importanţi creditori ai industriei de automobile, deoarece băncile comerciale nu funcţionează corespunzător", a arătat Verheugen într-o conferinţă de presă susţinută după reuniunea miniştrilor din statele membre ale Uniunii Europene.

Verheugen a spus că BEI a indicat că este pregătită să analizeze, cu reprezentanţii Comisiei Europene şi cei ai statelor membre, dacă programele existente pot fi îmbunătăţite, prin acces rapid la fonduri şi finanţarea proiectelor.

Banca Europeană pentru Investiţii este controlată de cele 27 de state membre ale Uniunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici