Veste bună de la Ministrul Transporturilor! Metroul din Drumul Taberei, gata în doar câteva luni

  • 30 iunie rămâne termenul asumat pentru magistrala de metrou M5-Drumul Taberei-Eroilor, spune Ministrul Transporturilor
  • Acesta a anunţat pe facebook că a vizitat şantierul, iar lucrările sunt în linie dreaptă
355 afișări
Imaginea articolului Veste bună de la Ministrul Transporturilor! Metroul din Drumul Taberei, gata în doar câteva luni

Veste bună de la Ministrul Transporturilor! Metroul din Drumul Taberei, gata în doar câteva luni

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat, joi, că 30 iunie rămâne termenul asumat de antreprenor pentru punerea în circulaţie a magistralei de metrou M5-Drumul Taberei-Eroilor.
 
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat, pe Facebook, că a vizitat, împreună cu premierul Ludovic Orban, şantierul şi că lucrările au intrat în linie dreaptă.
 
„Lucrările la Magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei - Eroilor au intrat în linie dreaptă! M-am asigurat, împreună cu premierul Ludovic Orban, în vizita de astăzi de pe şantier că apelul meu lansat către antreprenori a fost înţeles şi lucrările avansează conform graficului”, a scris ministrul pe reţeau de socializare.
 
Potrivit acestuia, termenul de finalizare a investiţiei rămâne 30 iunie.
 
„Termenul de 30 iunie râmâne un termen asumat de către antreprenor pentru punerea în circulaţie cu călători a acestei magistrale de metrou! Este o investiţie mult aşteptată de către bucureşteni care trebuie finalizată conform angajamentelor!”, a mai scris ministrului, care a precizat că investiţiile continuă pentru că „doar aşa putem reporni motoarele economiei, încetinite de criza provocată de pandemia Covid-19!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici