Vezi aici cum va evolua preţul apartamentelor anul acesta

Părerile consultanţilor pot fi diametral opuse - dacă unii apreciază că apartamentele vechi riscă să îşi continue deprecierea, alţii consideră că pe piaţa locuinţelor noi dezvoltatorii vor fi nevoiţi să îşi reducă pretenţiile, informează Ziarul Financiar.

25 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum va evolua preţul apartamentelor anul acesta

Vezi aici cum va evolua preţul apartamentelor anul acesta (Imagine: Laszlo Radzuly/Mediafax Foto)

În timp ce majoritatea consultanţilor consideră că pe piaţă mai este încă loc de scădere, reprezentanţii Regatta spun că din vara acestui an, în lipsa unor noi "fenomene perturbatoare", preţurile vor reîncepe să crească, cu valori cuprinse între 10 şi 20%.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici