Vezi aici preţurile pachetelor turistice prin programul "Litoralul pentru toţi"

Cea de-a şasea ediţie a programului "Litoralul pentru toţi", organizat de patronatele din turism, va avea loc între 3 mai şi 14 iunie, perioadă în care turiştii pot cumpăra sejururi de şase nopţi la preţuri între 159 şi 499 lei de persoană, în funcţie de clasificarea hotelului.

251 afișări
Imaginea articolului Vezi aici preţurile pachetelor turistice prin programul "Litoralul pentru toţi"

Vezi aici preţurile pachetelor turistice prin programul "Litoralul pentru toţi" (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Astfel, turiştii care vor alege cazarea la un hotel de o stea, fără mic dejun, vor plăti 159 de lei pentru un sejur de 6 nopţi/persoană, tarifele ajungând la 189 de lei (hotel de două stele) şi 219 lei (trei stele).

Pentru pachetele care includ micul dejun, preţurile sunt de 249 de lei (două stele), 349 de lei (trei stele), 419 lei (patru stele) şi 499 de lei (cinci stele).

Programul este lansat de către Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi patronatele hoteliere, sub brandul "Mini-preţuri de vacanţă - Litoralul pentru Toţi".

Începând cu această ediţie, programul va avea o pagină web, similară celei pentru programul "Înscrieri Timpurii", unde vor fi înregistrate hotelurile înscrise şi agenţiile de turism de unde se pot cumpăra pachete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici