VIDEO Cum arată prima zi de muncă la uzina Dacia, după reluarea producţiei. Ce măsuri de siguranţă a luat compania pentru angajaţi

  • Începând de luni, 4 mai, producţia pe platforma industrială Dacia de la Mioveni a fost reluată.
  • Producţia, la nivelul platformei, se desfăşoară cu numeroase restricţii, respectând condiţiile de igienă şi distanţare socială.
  • În imaginile filmate la uzină, angajaţilor li se ia temperatura, iar la intrare şi în interior trebuie respectate marcajele de pe sol.
3045 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum arată prima zi de muncă la uzina Dacia, după reluarea producţiei. Ce măsuri de siguranţă a luat compania pentru angajaţi

VIDEO Cum arată prima zi de muncă la uzina Dacia, dupa reluarea producţiei. Iată ce măsuri de siguranţă a implementat compania

Începând de luni, 4 mai, producţia pe platforma industrială Dacia de la Mioveni a fost reluată, a anunţat compania.

„La uzina Mecanica şi Şasiuri, lucrul se desfăşoară în trei schimburi, la uzina Vehicule, în două schimburi, iar la direcţia Logistică România, într-un singur schimb.

Din 11 mai, uzina Vehicule va funcţiona în trei schimburi, iar activitatea de logistică va fi corelată cu redemararea uzinelor Groupe Renault din lume.

Toate măsurile sanitare în vigoare, în România, au fost implementate astfel încât activităţile să se deruleze în condiţii de protecţie a sănătăţii angajaţilor”, scrie în comunicatul emis de companie.

Oficialii Dacia precizează că activitatea a fost reluată parţial, în 21 aprilie, la uzina Mecanica şi Şasiuri şi în departamentul Presaj, la uzina Vehicule.

„Producţia, la nivelul platformei, se desfăşoară normal, respectând condiţiile de igienă şi securitate. Din prima zi de lucru a reluării parţiale, fiecare echipă a fost informată despre măsurile luate de către companie şi despre regulile de urmat cu stricteţe pentru a proteja sănătatea tuturor angajaţilor”, a mai comunicat compania.

Măsurile de siguranţă vizează diferite etape de lucru, se precizează în comunicat.

Totodată, traseul între domiciliu şi locul de muncă, de la accesul în autobuz, până la accesul efectiv la postul de lucru de pe platforma industrială, este parcurs respectând distanţa socială.

La sosire, angajaţilor li se verifică temperatura cu ajutorul unei camere termice. Accesul în interiorul platformei (ex. vestiare, ateliere de lucru, cantină, zone de repaus) se face respectând marcajele vizuale la sol, regulile de igienă şi de distanţă socială. Toate posturile de lucru sunt dezinfectate, iar angajaţii poartă măşti de protecţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mioveni,
dacia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici