Video Videoclip de promovare turistică a României, lansat la Paris

Ministerul Turismului a lansat, vineri, la Paris, clipul de promovare turistică externă a ţării, în prezenţa ministrului de resort, Elena Udrea, a foştilor sportivi Ilie Năstase şi Nadia Comăneci şi a reprezentanţilor Primăriei Paris şi ai Federaţiei Franceze de Tenis.

1092 afișări

Spotul a rulat în premieră, pe un ecran uriaş, amplasat în piaţa Primăriei din Paris, unde va fi difuzat pe parcursul întregii zile de vineri.

Ministerul Turismului a închiriat pentru întrega zi piaţa din faţa Primăriei Paris, unde vor avea loc spectacole cu ansambluri tradiţionale româneşti şi unde este amenajat un teren de tenis, pe care vor juca un meci demonstrativ Ilie Năstase şi Peter McNamara.

Noul spot de promovare, care îi are ca protagonişti pe Ilie Năstase, Nadia Comăneci şi Gheorghe Hagi, va fi difuzat până la sfârşitul acestui an pe două mari canale tv internaţionale, unul de sport şi celălalt de ştiri, ministerul aflându-se în prezent în proces de selecţie a acestora.

Elena Udrea a declarat pentru Mediafax că evenimentele organizate în Paris, care marchează debutul campaniei externe de promovare a României, au costat ministerul 88.000 de euro.

Ministrul Turismului a sosit la lansarea clipului îmbrăcată într-un costum alb, cu o traistă bucovineană.

Clipul a fost realizat pe baza înţelegerii între Ministerul Turismului şi BRD.

Ministerul Turismului şi BRD-Groupe Societe Generale au semnat, la sfârşitul lunii aprilie, un contract prin care turismul românesc va fi promovat pentru o perioadă de un an prin intermediul foştilor mari sportivi Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi.

Campania de promovarea a României se desfăşoară sub sigla "Romania, land of choice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici