VIRAL: Brad de Crăciun-ţinta ironiilor pe internet. ”Mă joc de-a Tarzan în el”

Bradul natural de Crăciun Normandian calitate GOLD 9 - 10 m, vândut prin emag, este recomandat pentru mall-uri şi clădiri de birouri sau pentru spaţii deschise, pieţe publice, parcuri. Internauţii au pornit o serie de comentarii amuzante la adresa bradului şi preţului acestuia. Story zf.ro

698 afișări
Imaginea articolului VIRAL: Brad de Crăciun-ţinta ironiilor pe internet. ”Mă joc de-a Tarzan în el”

VIRAL: Brad de Crăciun-ţinta ironiilor pe internet. ”Mă joc de-a Tarzan în el” (Imagine: Ceorge Calin/ Arhiva Mediafax Foto)

”Atentie la crengi! Se pot monta ''liane''

Nu vorbesc aici de frumusetea bradului pentru ca de asta s-au ocupat ceilalti. Totusi, ce nu spune nimeni, e ca iti vine sa plangi cand vezi cat poate sa fie de rezistent. Incarcat cu globuri din materiale grele, lumanari de nasi la nunti/botezuri si el n-are nimic. M-am tot gandit ce sa fac cu el dupa sezonul de iarna asa ca i-am pus niste franghii pe post de liane si asa ma joc de-a Tarzan sau ma antrenez.”

Pro: multe Contra: te bucuri de el prea putin pe timp de iarna.

Mergeti la showroom.... Au brazi cat vezi cu ochii.

Prima oara l-am vazut in Showroom pe cand eram in Norvegia. Au un showroom gigantic in muntii Harz. Vazut placut cumparat. A durat ceva sa il pregateasca de impachetare. Cica showroom-ul are vreo 50 de ani si exponatele erau adanc bagate in pamant.... Singura problema este ca se vinde fara suport. Noroc ca dupa 1 decembrie mi-a imprumutat primaria ceaunul de fasole.... Se potriveste la fix.

Recomand!

Sunt foarte mulţumit de acest brad, deşi acum este puţin cam scump; eu l-am cumpărat de Black Friday cu 13.000 lei. Aş fi luat doi, dar s-a epuizat foarte repede stocul şi nu am apucat. Asta este, măcar bine că l-am prins şi pe ăsta, preţul a fost super. Cu livrarea a fost puţin mai greu, pentru că am ales să-l ridic direct de la sediu de teamă să nu-i fure ăştia de la curierat conurile sau mugurii, să facă sirop. A intrat puţin cam greu în Octavia, m-a ajutat şi tata să-l înghesui în portbagaj. Sincer, fără ajutorul lui de fost posesor de Dacia, cred că m-aş fi văzut nevoit să rabatez bancheta. Din păcate se vedeau crengile prin lunetă şi pe Dealul Negru s-a luat după mine poliţia cu girofaruri şi nino-nino. Agentul mi-a cerut să-i prezint actele aferente unui transport de material lemnos, tot nu înţelegea că am cumpărat bradul de la Emag. Până la urmă i-am arătat în aplicaţia de mobil lista cu achiziţiile de BF, a văzut că figurează şi bradul acolo, plătit cu cardul şi m-a lăsat să plec. Când să mă urc în maşină, m-a ajuns din spate un VW Transporter T2 cu 4 hipsteraşi... M-am prins că fraierii ăştia m-au raportat la Radarul Pădurilor şi ca să le fac în ciudă, am deschis portbagajul şi le-am strigat ”E tăiat, bă! Gata, nu mai are rădăcini. Mortua est!”. Cred că le-a sărit caseta cu Chirilă, aşa s-au enervat. (...) În fine, am ajuns cu bradul acasă şi mare noroc că ăia de deasupra mea sunt plecaţi la muncă în Italia, că altfel trebuia să tai un pic din vârf. Aşa, am dat o gaură în tavan şi l-am rugat pe vecinul de la 7 (eu stau la 4) să pună steaua, că era mai aproape de vârf. Recomand!!

Ler exponential

Am luat acest brad sperand ca fac o surpriza copiilor mei. Se pare ca am facut o surpriza tuturoe locuitorilor din cartier, carora le am dat jos centrala electrica, cand l am bagat in priza.

Pro: Vine cu Hrusca la pachet. Contra: Vine si cu Fuego.

Excelent

Mi-am luat bradul la recomandarea unui prieten, pentru ca nu aveam destule globuri mi-am pus si garsoniera in el, cred ca o sa atârn si colindatorii care vor veni daca mai e spatiu. Pisica a fost foarte suparata ca nu-l mai poate dărâma asa ca a trebuit sa imi cumpar si un tigru.

Per total sunt multumit. Contra: cablul HDMI cu care vine a fost stricat.

http://www.zf.ro/zf-24/brad-craciun-10m-vandut-emag-pretul-13-499-lei-face-furori-internet-l-cumparat-black-friday-13-000-lei-as-luat-doi-s-epuizat-foarte-repede-stocul-apucat-intrat-putin-cam-greu-octavia-m-ajutat-tata-l-16022729

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici