Vlădescu este îngrijorat că multă vreme investiţiile vor fi limitate

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, apreciază "grija" cu care fiecare parlamentar îşi susţine amendamentele pentru investiţii, însă, deşi fiecare propunere are sens, există îngrijorarea că fondurile vor fi limitate pentru multă vreme de-acum încolo.

13 afișări
Imaginea articolului Vlădescu este îngrijorat că multă vreme investiţiile vor fi limitate

Vlădescu este îngrijorat că multă vreme investiţiile vor fi limitate (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Există aproximativ 6.000 de amendamente. Ne bucurăm de grija cu care fiecare parlamentar se uită la colegiul său, însă personal, pe mine, ca ministru de Finanţe, mă îngrijorează, pentru că fiecare amendament are sens. Fiecare şcoală, drum, biserică ar trebui făcută, însă dacă facem suma acestor amendamente constantăm că este vorba de miliarde de euro, ca să ne mai cârpim pe ici, pe colo, fără să facem lucruri mari", a spus, joi, în Parlament, Vlădescu.

El a arătat că limitarea fondurilor este şi un rezultat al cheltuielilor mari cu pensiile şi salariile pe care le suportă bugetul.

"Îngrijorarea mea este că multă vreme de-acum încolo vom fi limitaţi în ceea ce priveşte investiţiile", a continuat Vlădescu.

Referitor la disponibilizările din sectorul bugetar, ministrul nu a dorit să comenteze, precizând că există deja un program de 100.000 de locuri de muncă care vor fi eliminate.

"Grija mea este să creez locuri de muncă", a mai spus Vlădescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici