Vodafone a redus tarifele la convorbirile internaţionale

Vodafone România a redus cu până la 27%, la 0,4 euro/minut, tarifele convorbirilor internaţionale pentru clienţii care deţin cartele preplătite şi pentru utilizatorii Vodafone Avantaj, a anunţat, miercuri, operatorul de telefonie mobilă.

30 afișări
Imaginea articolului Vodafone a redus tarifele la convorbirile internaţionale

Vodafone a redus tarifele la convorbirile internaţionale (Imagine: Mediafax Foto)

"Începând de miercuri, clienţii Vodafone pot efectua apeluri către toate reţelele fixe europene, precum şi către reţelele mobile Vodafone şi reţelele mobile partenere la tariful de 0,4 euro/minut, cu 27% mai scăzut faţă de nivelul anterior, de 0,55 euro/minut".

Apelurile internaţionale către alte reţele mobile europene sunt taxate cu 0,50 euro/minut, comparativ cu tariful anterior de 0,60 euro/minut.

Parte a grupului britanic Vodafone, sucursala din România avea 9,65 milioane de clienţi la finele anului 2008.

Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile la nivel internaţional, cu 289 milioane de clienţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici