Vodafone România va reduce, din 11 iunie, tarifele la apelurile în roaming cu 10-20%

Vodafone România va reduce, din 11 iunie, cu procentaje cuprinse între 10% şi 20%, tarifele pentru apelurile efectuate si pentru apelurile primite în roaming în statele Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein, Norvegia şi Elveţia, conform normelor Comisiei Europene.

25 afișări
Imaginea articolului Vodafone România va reduce, din 11 iunie, tarifele la apelurile în roaming cu 10-20%

Vodafone România va reduce, din 11 iunie, tarifele la apelurile în roaming cu 10-20% (Imagine:Mediafax Foto)

"Astfel, atât abonaţii Vodafone, cât şi utilizatorii Cartelei Vodafone vor fi tarifaţi în roaming, prin serviciul Vodafone World, cu 0,39 euro/minut pentru un apel efectuat către orice destinaţie din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein, Norvegia şi Elveţia, faţă de 0,43 euro/minut în prezent, şi cu 0,15 euro/minut pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii Europene şi al celorlalte patru state, faţă de 0,19 euro/minut, tariful existent", se arată într-un comunicat al operatorului remis MEDIAFAX.

Tarifele menţionate sunt fără TVA.

De asemenea, Vodafone România extinde reţeaua de operatori preferaţi, disponibili în toate regiunile lumii.

Astfel, tarifele operatorului vor mai reduse pentru serviciile de roaming şi în zonele din afara Uniunii Europene, prin 56 de operatori preferaşi Vodafone din tot atâtea ţări.

"De exemplu, un client Vodafone România care călătoreşte în Egipt va plăti 0,5 euro/minut pentru un apel local efectuat utilizând reţeaua Vodafone Egipt, faţă de 0,75 euro/minut prin alţi operatori, beneficiind astfel de o reducere a costurilor de 33%", se spune în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici