Vodafone România va reduce la 16 iunie tarifele de roaming

Vodafone România va reduce la 16 iunie tarifele de roaming pentru serviciile de voce, mesaje scrise (SMS) şi date în Uniunea Europeană, prin Vodafone World, şi va introduce un nou mod de tarifare a apelurilor în roaming, efectuate şi primite în spaţiul european, conform normelor Comisiei Europene.

54 afișări
Imaginea articolului Vodafone România va reduce la 16 iunie tarifele de roaming

Vodafone România va reduce la 16 iunie tarifele de roaming (Imagine din arhivă; Claudia Veja/Mediafax Foto)

"Clienţii Vodafone România vor beneficia de noile tarife pentru SMS-urile, apelurile efectuate şi pentru apelurile primite în statele membre ale Uniunii Europene şi în ţările din Spaţiul Economic European (EEA), respectiv Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, precum şi în Elveţia", se arată într-un comunicat al operatorului de telefonie mobilă.

Noul mod de taxare a apelurilor în roaming, efectuate şi primite în UE şi în EEA şi Elveţia către destinaţii din aceleaşi teritorii, prevede tarifarea la secundă după primele 30 de secunde, iar pentru apelurile primite în aceste ţări tarifarea se va face la secundă.

Tarifele de roaming se vor diminua astfel la 0,43 euro/minut (fără TVA), pentru un apel efectuat către orice destinaţie din Uniunea Europeană, EEA şi Elveţia. Tarifele pentru apelurile primite în aceste ţări vor scădea de asemenea, la 0,19 euro/minut (fără TVA), iar pentru SMS-urile trimise în roaming preţul va coborî la 0,11 euro fără TVA/mesaj.

Vodafone va reduce tarifele de acces la internet şi poştă electronică, prin soluţiile BlackBerry şi Windows Mobile E-mail, în ţările membreu UE, EEA şi Elveţia, la cinci euro/MB, fără TVA, indiferent de reţeaua utilizată în aceste destinaţii. Acelaşi tarif este valabil şi în restul teritoriilor, pentru traficul realizat în reţele partenere Vodafone.

Abonaţii Vodafone România, cât şi utilizatorii cartelei Vodafone au posibilitatea să acceseze internetul de pe telefonul mobil folosind şi opţiunea Passport Date Mobile, pentru o taxă de conectare a sesiunii de date, plus un tarif unic, de doi euro/MB, fără TVA.

Taxa de conectare pe sesiune pentru ţările Passport din Europa este de 0,75 euro fără TVA, iar pentru ţările Passport din restul lumii taxa de conectare este 1,8 euro fără TVA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici