Volvo va furniza componente pentru motoare de avion

Volvo a încheiat un contract, cu o durată de 40 de ani, cu Pratt & Whitney, divizie a United Technologies Corp, pentru furnizarea de componente destinate motoarelor de avion în valoare de 8,4 miliarde dolari (5,3 miliarde de euro), a anunţat, luni, compania.

114 afișări
Imaginea articolului Volvo va furniza componente pentru motoare de avion

Volvo va furniza componente pentru motoare de avion

Volvo, al doilea producător mondial de camioane, a precizat că va livra trei componente esenţiale în cadrul programului de producere a motoarelor pentru aeronave al Pratt & Whitney.

"Prin acest acord, Volvo Aero va fi responsabilă de furnizarea de componente pentru motoarele avioanelor Mitsubishi Regional Jet şi Bombardier C Series" se arată într-un comunicat al companiei.

Contractul reprezintă cea mai importantă implicare a Volvo într-un program de producere a motoarelor pentru avioane comerciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici