Vosganian i-a spus lui Tăriceanu că economia a crescut cu 8,3% în primul semestru

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, i-a spus, miercuri, premierului Călin Popescu Tăriceanu, în şedinţa de Guvern, că potrivit datelor preliminare pe care le-a primit creşterea economică din primul semestru a fost de 8,3%, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

23 afișări
Imaginea articolului Vosganian i-a spus lui Tăriceanu că economia a crescut cu 8,3% în primul semestru

Vosganian i-a spus lui Tăriceanu că economia a crescut cu 8,3% în primul semestru (Imagine: Mediafax Foto)

Produsul Intern Brut a urcat în primele trei luni cu 8,2%, cea mai mare creştere înregistrată într-un prim trimestru după 1990.

Anul trecut, România a înregistrat o creştere economică de 6%.

Preşedintele Comisiei Naţionale de Prognoză, Ion Ghizdeanu, a declarat în luna iunie că instituţia ar putea revizui în urcare, în toamna acestui an, cu un punct procentual estimarea privind creşterea economică din 2008, de la 6,5% la 7,5%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici