Vrei o tabletă, un cititor electronic sau un smartphone ieftin? Vezi cât costă şi ce pot face variantele româneşti!

Dacă vrei să-ţi verifici mailul pe o tabletă PC sau pe un telefon inteligent însă nu ai bani de iPad, ori vrei să citeşti o carte electronică, încearcă variantele româneşti. Sunt de 3 ori mai ieftine decât cele americane, însă producătorii promit că au aceleaşi caracteristici!

160 afișări
Imaginea articolului Vrei o tabletă, un cititor electronic sau un smartphone ieftin? Vezi cât costă şi ce pot face variantele româneşti!

Vrei o tabletă, un cititor electronic sau un smartphone ieftin? Vezi cât costă şi ce pot face variantele româneşti! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un cadou potrivit pentru pasionaţii de literatură este cititorul electronic românesc de la Evolio, produs de românii de la Televoice. Dispozitivul are o înălţime de 18 centimetri şi o lăţime de 13 centimetri, cântăreşte doar 228 g şi poate stoca în memoria internă de 2GB până la 4.000 de cărţi. Mai mult, suportă până la 10 GB de memorie.

La un magazin virtual, dispozitivul costă 639 de euro. Dacă ţi se pare mult, află că după o singură încărcare, poţi să citeşti până la 10.000 de pagini. Aşa că de Crăciun, fă-ţi un ceai şi poţi termina de citit fără grijă una din cărtile începute în timpul anului.

Citeşte mai multe despre variantele româneşti ale tabletei PC şi telefonului inteligent pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici