Vrei să retragi mai mult de 5.000 de euro de la bancă? Trebuie să anunţi banca înainte cu două zile

Clienţii care vor să retragă mai mult de 5.000 de euro din disponibilul aflat în contul curent trebuie să anunţe banca cu cel puţin o zi înainte, în unele cazuri fiind chiar necesar să se deplaseze la bancă pentru a depune o cerere în scris.

481 afișări
Imaginea articolului Vrei să retragi mai mult de 5.000 de euro de la bancă? Trebuie să anunţi banca înainte cu două zile

Vrei să retragi mai mult de 5.000 de euro de la bancă? Trebuie să anunţi banca înainte cu două zile (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

La unele bănci e nevoie de programare chiar şi pentru sume de 5.000 sau 10.000 de lei, în caz contrar clienţii trebuind să achite comisioane suplimentare care merg până la 1% din suma retrasă.

Bancherii afirmă că impunerea acestor limite ţine de politica de securitate. O agenţie obişnuită nu dispune de zeci de mii de euro, astfel că este nevoie de timp pentru ca banca să aducă banii în unitatea respectivă.

Citeşte mai multe despre condiţiile pentru a retrage o sumă mare de bani pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici